مقایسه درآمد و حقوق یک سئوکار در ایران و کانادا

مقایسه درآمد و حقوق یک سئوکار در ایران و کانادا🍁

درآمد یک سئوکار در کانادا تقریبا چیزی معادل ۱۰ برابر حقوق سئوکار در ایران است! البته شاید تا به حال با اصطلاح درآمد میانگین میلیاردی ماهانه سئو مواجه شده باشید اما در اینجا بررسی می‌کنیم که این مسئله سرابی بیش نیست!

درآمد و حقوق یک سئوکار

درآمد و حقوق یک سئوکار

در ابتدا باید با اهمیت شغل سئوکار در دنیای فعلی آشنا شویم. با توجه به رشد روزافزون استفاده از اینترنت، اکثر افراد به دنبال اینترنتی کردن کسب‌وکار خود و جذب مخاطب از طریق اینترنت هستند. به نحوی می‌توان گفت در دنیای فعلی، عدم ورود به بازار رقابت اینترنتی سبب از بین رفتن تدریجی کسب‌وکار و عقب ماندن از رقبا می‌شود. بنابراین ورود به دنیای آنلاین و تلاش برای رشد و گسترش وبسایت از جمله ضروری‌ترین کارها برای هر کسب‌وکاری تلقی می‌شود.
بر همین اساس، متخصصین سئو و کارشناسان بازاریابی دیجیتال زمینه‌ی خوبی برای رشد و کسب درآمد دارند.

عوامل موثر بر درآمد سئوکار

عوامل متفاوتی می‌تواند بر درآمد سئوکار تاثیر بگذارد از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • میزان رقابت‌پذیری: هرچه در کشور هدف تعداد افراد متخصص در زمینه‌ی سئو بیشتر باشند، رقابت بیشتر می‌شود. به نحوی میزان عرضه و تقاضا روی درآمد سئوکار تاثیرگذار است.
  • نوع کسب‌وکارهای موجود: اگر در یک کشور اکثر کسب‌وکارها برپایه اینترنت باشند، بازار کار و نیاز به سئو بیشتر و به دنبال آن درآمد هم بیشتر می‌شود.
  • میزان تعامل با دیگر کشورها: تحریم یکی از عوامل موثر بر درآمد سئوکار است. اگر کشور هدف بتواند به خوبی با دیگر کشورها تعامل کند، ابزار مورد نیاز سئوکار بیشتر و در نهایت نتیجه کار نیز بهتر می‌شود پس می‌تواند درآمد بیشتری کسب کند.
  • مهارت و سابقه کار: هر چه میزان تجربه و مهارت سئوکار بیشتر باشد، اعتماد بیشتر می‌شود و در نتیجه پروژه‌های متعدد و درآمد بیشتری را شامل می‌شود.

محبوب‌ترین شغل‌ها در بازار کار سئو

در حوزه بازاریابی دیجیتال و سئو در دنیا، افراد و مشاغل مختلفی وجود دارند که درآمد و حقوق متفاوتی را شامل می‌شوند. از محبوب‌ترین آن‌ها می‌تواند به موارد زیر اشاره کرد:

۱- استراتژیست و تولیدکننده محتوا

یک تولید کننده محتوا صرفا نویسنده‌ی مطالب در شبکه‌های اجتماعی نیست! بلکه باید با اصول سئو آشنا باشد و بتواند محتواهای خود را براساس آن نوشته و توسعه دهد.

عوامل موثر بر درآمد سئوکار
درآمد کارشناس سئو

۲- کارشناس سئو

یک کارشناس سئو باید با روند بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جست‌وجو آشنایی کامل و تجربه‌ی کافی در رابطه با سئو داشته باشد.وظیفه کارشناس این است که برای متخصصین سئو یا سئوکارها، ترندها را آماده کرده و به هر سوال تخصصی در این زمینه پاسخ دهد.این شخص در تمامی ساعات مشغول به تحقیق و تجسس در رابطه با مسائل سئو و تغییرات الگوریتم‌های موتورهای جست‌و جو است.

۳- متخصص سئو یا سئوکار

سئوکار توسط کارشناس سئو آموزش می‌بیند و استراتژی‌هایی که کارشناس در اختیارش قرار می‌دهد را به اجرا در می‌آورد.

درآمد متخصص سئو یا سئوکار

حال که با انواع مشاغل در این زمینه آشنا شدیم در ادامه ی مطلب به بررسی درآمد و بازار کار این افراد در کشورهای مختلف می‌پردازیم.

درآمد سئوکار در کانادا

بررسی درآمد سئوکار در ایران و کانادا

درآمد سئوکار در کانادا

بازار کار و میزان درآمد و حقوق سئوکار در کانادا بستگی به شهر محل کار و همچنین میزان تجربه و مهارت فرد دارد و البته در شهرهای بزرگ مثل تورنتو، مونترال یا ونکوور بسیار بیشتر است.

بر اساس تحقیقات صورت گرفته، درآمد سئوکار از ۵۵ هزار تا ۱۰۵ هزار دلار در سال تخمین زده شده است. البته این میزان با توجه به سابقه کاری و تسلط و مهارت فرد تغییر می‌کند، اما به طور کلی میانگین ۳۰ الی ۵۰ هزار دلار در سال برای متخصصین سئو و حدود ۴۵ هزار دلار برای نویسندگان محتوا در نظر گرفته شده است. همچنین برای کارشناسان سئو این درآمد بیشتر و به طور میانگین حدود ۶۰ الی ۸۰ هزار دلار در سال است.

درآمد سئوکار در اروپا

کشورهای اروپایی نیز از این قاعده مستثنی نیستند و به دنبال جذب نیروی متخصص در زمینه‌ی سئو هستند. البته درآمد ماهیانه در این کشورها نسبت به کانادا و آمریکا کمتر است اما باز هم جزو مشاغل پردرآمد محسوب می‌شود. درآمد در کشورهای اروپایی از ۴۱ هزار تا ۶۳ هزار یورو در سال است. و بنا به منابع متنوع، میانگین درآمد حدود ۴۵ تا ۵۰ هزار دلار در سال است.

درآمد سئوکار در اروپا
درآمد سئوکار در ایران

درآمد سئوکار در ایران

درآمد و حقوق کارشناسان سئو در ایران حدود ۲۰ میلیون تومان است. البته با توجه به اینکه تیم دارند یا خیر این حقوق کم و زیاد می‌شود. درآمد متخصصین سئو، بستگی به این دارد که به صورت فریلنسری کار می‌کنند یا استخدام ثابت هستند. فریلنسرها می‌توانند پروژه‌های مختلفی قبول کنند و برای هر پروژه متناسب با محتوا و زمانی که صرف می‌کنند حدود ۳ تا ۷ میلیون تومان درآمد دارند و افرادی که استخدام می‌شوند حدود ۸ الی ۱۲ میلیون تومان در ماه حقوق دریافت می‌کنند. از طرفی تولیدکنندگان محتوا نیز با توجه به کیفیت محتوای تولیدی چیزی حدود ۵ تا ۸ میلیون تومان به طور ماهانه حقوق دریافت می‌کنند.

4.2/5 - (5 امتیاز)

اشتراک گذاری:

میزان پیشرفت :

خدمات ما

درخواست مشاوره خدمات سئو